Skip to the content

Hemsingfestivalen 2021 - spesialpris

Dato: 26.–28. februar 2021 

Dette arrangementet måtte vi dessverre utsette på grunn av de rådende omstendigheter.  Den gode nyheten er at festivalen går av stabelen 8-10 oktober.  Da er det også mange som har høstferie så det burde bli en flott helg.  Den gode nyheten nr to er at vi lørdag 27 februar skal holde konsert og middag i ånden til "Smak med tonar"! Det blir å høre klassiske perler med skjemt og alvor av bl.a Grieg, Chopin og Dvorak med innslag av folkemusikk på hardingfele.  Ragnhild og Eldbjørg har klart å få med seg utsøkt selskap i - ikke mindre en Håvard Gimse på vårt nystemte flygel og mezzosopranen Marianne Beate Kielland.  Vi gleder oss, ta kontakt om ledige plasser først som sist!   

Konserten arrangeres i henhold til smittevernreglene, vi har derfor kun et begrenset antall plasser. Benytt muligheten til å oppleve vinterens vakreste eventyr igjen…

Bli inspirert: https://www.hemsingfestival.com/festivalhotell

 

Skal du arrangere selskap eller delta på et arrangmenet hos oss?

Vi leverer en minneverdig totalopplevelse med både overnatting, mat og godt vertskap! Vi har også lagt opp gode rutiner der vi tar hensyn til smittervern slik at du kan få et trygt opphold hos oss.

Nythun

Steinsetbygdvegen 2233,
2890 Etnedal

Email post@nythun.com

Godt selskap i fjellheimen